Wednesday, January 2, 2013

2
Komen
~ V4 : Pumpang ! ~

Qawiem Khairi | Mereka yang menjayakan Pumpang ! ^^

Waduh-waduh. Agak lama juga aden tidak mengupdate blog.
Bukan tak mahu update, tapi masalahnya internet rumah aden problem baru-baru ini. 
Bikin tukar baru. Tambahan pula, aden sekarang dalam fatrah final exam. 
Bisa aja masa aden sibuk bangat. Tapi enggak apa-apa, aden tetap akan mengusahakannya. Agar, blog ini tidaklah menjadi seperti tempat pembiakan sang krik-krik.

Jangan hirau dengan gaya dan tarian bahasa di atas. Agak kelam-kabut bunyinya.

Hmm.. sebenarnya nak kongsikan vlog 4 kali ni. Dah tengok? Ahaa... mesti tak tengok lagi kan.
So, takdak masalah. Sedangkan kalau esok kiamat, hari ini kita masih disuruh untuk tanam benih andaikata benih tersebut ada dalam tangan kita, inikan pula vlog 4 yang masih belum tengok.

Ish.. apa aku mengarut ni. Sorry semua. Update blog jam 2am. Berhenti sat lepas study.
Hehe.. sebab tu kot jadi macam ni.

Hmm.. takpa. Kita santai-santai ja. Bukan ada guru bahasa melayu nak check spelling dan tatabahasa kan.
Dan aku yakin, entry aku ni takdak skema jawapan pun. So, boleh tulis ja macam mana yang dikira sesuai.
Betul tak? Tapi.. shhh... (Tengok kiri kanan, sambil jari telunjuk di mulut)

Okay.. saja buat gaya macam tu. Haha.

Dah-dah, seteret tu de pointer.. Vlog Pumpang ni aku ada bawak sedikit kelainan kalau nak tahu.
Ada benda yang aku tak cerita secara terus. Kena fikir sendiri. 

Dan ada benda yang aku dah rumuskan siap-siap. Tinggal nak suap ke mulut ja.

Baiklah. Tak mahu tulis banyak-banyak. Dakwat pun dah nak habis. Nak tahu apa itu Pumpang, jom !

Klik di bawah deh. Moga bermanfaat. Dan moga Allah kira sebagai amal soleh.
Amin. Maassalamah. 






Klik juga : ~ V3 : Kek Coklat ~


Sekian.
Terima kasih.
Qawiem Khairi aka Pelaut Rabbani.




2 comments: